Warisan Terlebih Tidur Siang Sampai Meroyan ðŸ˜Š

Blog pro Warisan, IniSabahbah mungkin terlebih tidur siang hingga meroyan. Terbuat kenyataan yang mustahil diterima akal. Betul betul tidak bersambung kecuali anda terlalu tolol untuk mereka. Hahahah!

Katanya ada konok beberapa wakil rakyat  GRS yang berhubung dengan kepimpinan Warisan merayu untuk mengadakan kerjasama.

Rentetan pergolakan yang berlaku di Perseketuan, bila mana Presiden UMNO Zahid bertindak keluar dari kerajaan Perikatan Nasional.

Tapi konok permohonan wakil rakyat GRS itu ditolak oleh Warisan.

Mula mula sekali kamu perlu tahu kepalsuan yang ada pada Warisan, supaya selepas ini lebih berwaspada membaca kenyataan yang diucapkan atau di tulis oleh siapapun yang menjadi penyokong atau jentera mereka.

Kamu tahukah sehingga hari ini tidak ada satupun artikel yang ditulis oleh pemimpin dan penyokong Warisan akhirnya terbukti benar. Tidak ada, semuanya bersifat propaganda semata-mata, termasuklah artikel yang admin bidas ini.

Berbalik pada pokok persoalan.

Mustahil ada wakil rakyat dari kerajaan negeri GRS yang berjumpa dengan kepimpinan Warisan susulan pergolakan yang dicetuskan oleh Presiden UMNO itu. Mustahil!

Tidak mungkin Wakil Wakil Rakyat GRS tidak mengikuti perkembangan semasa dan gagal membezakan antara ahli Majlis Tertinggi UMNO yang dilantik dan seorang ahli Parlimen UMNO yang boleh menentukan kedudukan kerajaan atau seorang Perdana Menteri.

Bukan kah sokongan yang diterima oleh Zahid terdiri dari Ahli Majlis Tertinggi yang dilantik.

Blog pembangkang itu juga mendakwa kerajaan GRS gagal kerana berlaku tikam belakang sesama wakil wakil rakyat GRS.

Dakwaan yang tidak ada asasnya, bukan kah yang menyokong Ketua Menteri Sabah Datuk Hajiji ketika melonggarkan SOP PKP adalah wakil wakil rakyat GRS. Tidak itu membuktikan wakil wakil GRS saling berkerjasama demi kebaikan rakyat Sabah.

Justeru sepatutnya yang malu ialah kepimpinan Warisan sebab hanya mereka yang tidak menyokong kebijaksanaan yang diambil oleh Ketua Menteri Sabah Datuk Hajiji. Iaitu melonggarkan SOP supaya rakyat Sabah boleh memulihkan sosial dan ekonomi mereka, selepas terhimpit akibat PKP.

Kamu nampak tak, maha dustanya kenyataan yang keluar dari Warisan atau tulisan yang ada di blog mereka. Blog yang sudah tentu tidak beridentiti.

Warisan sudah lama dilupakan oleh masyarakat Sabah kalau saja malas berbohong. Hahaha!

Tinggalkan komen

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: