Ketua UMNO Tawau, Ghazali Buat Laporan Polis Ke Atas Siapa? Isterinya

Ada sudah kenyataan balas dari ketua UMNO Bahagian Tawau Ghazali Ansing berkaitan pendedahan isterinya baru baru ini.

Ghazali Ansing menafikan tuduhan isterinya oleh itu dia membuat laporan Polis bagi membersihkan namanya. Tapi tidak dipastikan pada siapa sebenarnya laporan Polis itu di arahkan, adakah terhadap Sabah Besar Mulut atau ke atas isteri dan kawan rapatnya.

Sebab ada yang mendakwa kini isteri Ghazali berada di Jakarta dan isterinya juga mendakwa laporan Polis yang dibuat suaminya adalah palsu.

Sebelum ini isterinya mendedahkan warna sebenar Ghazali melalui rakaman video. Yang Ghazali tidak hanya merogol kawan rapatnya dalam rumah mereka. Tetapi juga ketagihan judi hingga isterinya mengelarnya tukang pau, macam along ceti haram.

Lalu masyarakat berpersepsi dari mana si Ghazali mendapat wang sebanyak RM130 ribu yang dilarikan isterinya. Selain digunakan untuk berjudi. Serta tertanya tanya ada isteri cantik pun, merogol lagi ke.

Semua persoalan yang ditimbulkan masyarakat di atas menuntut jawapan dari Ketua Bahagian UMNO Tawau selaku pemain utama, kerna tidak ada orang yang mahu di pimpin oleh orang yang ada masalah moral.

Maruah Melayu UMNO berbeza dengan bangsa Sabah yang bermaruah tinggi. Jangan main main, tak kan kamu saja yang kaya raya melalui UMNO, segelintir rakyat Sabah yang menyokong UMNO dapat apa, setakat sanggup bodoh?

Laporan Polis belum pasti dapat membersihkan nama apa lagi melibatkan tuduhan sebesar ini.

Apa lagi sebelum ini dia dikaitkan dengan kewujudan wang 80 juta dalam akaun peribadi. Masa itu Bung Moktar selaku bosnya menyandang jawatan Timbalan Ketua Menteri Sabah dalam kerajaan GRS.

Dengar khabar wang 80 juta itu telah dibekukan SPRM.

Isteri Dedah Ghazali Rogol Kawannya dan Laporan Polis Yang Dibuat Adalah Palsu

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog di WordPress.com.

Atas ↑

%d bloggers like this: