Isteri Dedah Ghazali Rogol Kawannya dan Laporan Polis Yang Dibuat Adalah Palsu

Panas gila cerita terbaru berkaitan Ketua UMNO Bahagian Tawau Ghazali Ansing.

Isterinya sendiri yang mendedahkan perbuatan suaminya Ghazali Ansing yang telah merogol kawan baiknya dalam rumah mereka.

Perempuan yang dirogol tidak berteriak sebab dalam rumah atau bilik ketika itu ada anak perempuan si Ghazali. Kiranya kalau dia berteriak maka anak berkenaan akan sedar atau tahu perbuatan bapanya. Ini menyebabkan Si anak akan mengalami sakit mental atau fobia.

Dalam video yang sama isteri Ghazali mendedahkan laporan polis telah dibuat oleh suaminya, Ghazali.

Laporan polis itu menyebut isterinya telah lari dari rumah dan membawa wang sebanyak RM130 ribu serta barang lain. Namun isterinya menafikannya dan minta agar laporan Polis berkenaan ditarik balik.

Dalam video itu juga sang isteri mendedahkan sebab dia lari dari rumah, kerana tidak lagi tahan dengan perangai suaminya. Faham sajalah kalau sudah kaki judi memang kuat membohong, ada baik sikit perangai penagih syabu, tengok tu merogol pun sampai hati dalam bilik tidur anak perempuan pula tu.

Pendedahan kawan baik isterinya ini lagi panas. Kalau kita dengar mula-mula dia dipanggil keluar dari bilik dan disuruh mengambil barang dalam kereta tapi sebenarnya tidak ada. Sejurus dia balik masuk bilik si Ghazali ikut masuk dan merogolnya. Mahu berteriak takut anak kawannya sedar dan tahu perbuatan bapanya.

Tidaklah saya pasti sejauh mana kebenarannya, saya ni penulis blog jadi apa pun berita yang saya terima secara langsung, saya perlu mengulasnya balik mengikut cara saya. Supaya lebih mudah difahami dan jika ada yang marah atau tidak berpuas hati jangan pula menyalahkan saya, itu bodoh piang namanya. Justeru yang perlu di pertanyakan ialah link YouTube dibawah dan individu yang ada dalam rakaman iaitu isteri dan kawan baiknya.

Sebab itu jugalah saya tidak masukkan disini screenshot perbualan Ghazali dan isterinya, pada saya ia diluar konteks politik walaupun yang mendedahkan adalah punya diri. Apa lagi ia sekadar teks atau screenshot yang tidak dapat dibuktikan ketulenannya, berbeza dengan rakaman video ada gambar ada muka di sana ada suara kita dengar.

Perlu dimaklumi Ketua Bahagian UMNO Tawau, Ghazali Ansing adalah public figure bermaksud milik rakyat jelata bermakna mereka boleh disayangi mahupun dikritik. Jika perbuatan mereka baik maka sudah tentulah rakyat akan menyayangi mereka begitu pula sebaliknya.

One thought on “Isteri Dedah Ghazali Rogol Kawannya dan Laporan Polis Yang Dibuat Adalah Palsu

Add yours

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog di WordPress.com.

Atas ↑

%d bloggers like this: