Zahid Bohong Pasal Keputusan Mahkamah Ke atas Najib Razak (Video)

Presiden UMNO Zahid Hamidi memang kaki pembohong dan kaki bercakap terbalik atau menterbalikkan kenyataan yang mengena batang hidung pada orang lain, supaya dia atau mereka nampak tidak bersalah.

Semalam semasa Zahid berucap di perjumpaan taklimat UMNO khas mendakwa kononnya keputusan Mahkamah Persekutuan yang mengekalkan hukuman bersalah ke atas Najib Razak dalam perbicaraan skandal SRC sebagai tidak adil justeru kononnya akan menjadi rujukan negara negara Komanwel. Bilamana……

Bilamana Zahid mendakwa mahkamah tidak menerima pengemukaan keterangan baharu, tidak membenarkan penangguhan selepas pertukaran peguam, dan penularan ‘kertas penghakiman’ sebelum prosiding selesai.

“Pendaftar Mahkamah Persekutuan mengesahkan kebocoran penghakiman itu hanya bersifat draf. Namun hakikatnya, keputusan bersalah sudah pun dibuat,” katanya.

Bagi menjawab pembohongan Presiden UMNO Zahid Hamidi ini mari kita dengarkan kenyataan Peguam berhubung keputusan Mahkamah Persekutuan yang mengekalkan hukuman bersalah ke atas Najib Razak.

Peguam Raggie Jessy ini akan menjawab selain berhubung draf penghakiman beliau nanti akan menjelaskan taktik kotor yang digunakan oleh peguam peguam Najib dalam usaha menangguhkan perbicaraan sekaligus menyalahkan penghakiman.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog di WordPress.com.

Atas ↑

%d bloggers like this: