Amerika Sahkan Jho Low Guna Wang 1MDB Bayar Kim Kurdashian Paris Hilton dan Mega Fox (Video)

Berita terkini Mahkamah Keadilan Amerika Syarikat mengesahkan Jho Low telah menggunakan berjuta wang rakyat Malaysia dalam 1MDB, bagi membayar artis Hollywood seperti Kim Kurdashian, Paris Hilton dan Megan Fox untuk pesta parti yang dianjurkan oleh Jho Low.

Hakikatnya kekayaan yang diwarisi oleh Paris Hilton dari mandiang suaminya mampu membeli beberapa daerah yang ada di Malaysia. Tapi si Jho Low dengan bangganya menggunakan wang orang kampung atau rakyat Malaysia untuk membayarnya. šŸ‘ŽšŸ‘ŽšŸ‘Ž

Itu pun masih ada orang kampung yang sanggup mati Katak hanya kerana mempertahankan kluster Mahkamah UMNO. Punyalah otak di lutut.

Cukup cukuplah tu oiii, jangan lagi bagi kedudukan pada UMNO. Bayangkan kalau jelas kantoi pun dipertahankan separuh mati. Apa lagi setakat kesalahan kecil dan tidak melibatkan wang rakyat. Waktu itu walau kamu mengugut membunuh diri kerana menuntut keadilan, mereka hanya akan membuat diri mereka bodoh dan pekak sambil memetik keyboard.

Macam sekaranglah, Mahkamah sudah tentukan Najib dan Zahid bersalah dan diminta membela diri tapi dua ekor itu dan macainya kata tidak siap spin lagi. Apa kamu rasa!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog di WordPress.com.

Atas ↑

%d bloggers like this: