Najib Hancing Hutang Felda (Video Kaw Kaw)

Ini ha Najib meroyan lagi ni, lagak Najib sejak mutakhir ini tidak lagi menggambarkan dia seorang pemimpin yang patut dihormati, tapi dah macam perangai laskar maling aka cybertroper UMNO pula dah.

Yang penting berbunyi walaupun tidak bersambung dengan isu yang berbangkit dan mengena batang hidung pemimpin UMNO. Penafian dibuat secara semborono walaupun nyata membohong sedangkan itu hanyalah merendahkan martabat dan keintelektualan mereka.

Najib semasa berkempen untuk Pilihan Raya Negeri Johor, membohong lagi dia mendakwa mantan perdana menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin a tidak menyelesaikan hutang peneroka tetapi hanya memindahkan hutang kepada Felda.

Betullah tu Najib oiii peneroka ni adalah peserta dalam rancangan Felda. Sebagai peneroka mereka tidak lagi dibebani hutang kerana hutang mereka akan ditanggung oleh agensi Felda. Selesailah namanya tu alahai Najib mangkuk.

Mari dengarkan jawapan mantan perdana menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin berkenaan dakwaan Najib itu. Apa sebenarnya yang berlaku dalam FELDA, khususnya semenjak Najib memegang jawatan Perdana Menteri.

Ternyata Najib mencampuri pentadbiran Felda, tidak hairanlah kenapa Felda atau anak syarikat FELDA sejak zaman kerajaan BN sering mengalami kerugian, terutamanya pelaburan anak syarikat FELDA di luar negara, ia lebih kurang skandal 1MDB jugalah.

Masih ingat skandal Isa Samad bekas Menteri Besar Negeri Sembilan dihadapkan ke mahkamah kerana menyalahgunakan kedudukan selaku Pengerusi Felda?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog di WordPress.com.

Atas ↑

%d bloggers like this: