Propaganda Kerajaan Gagal Macai Batu Pahat Gagal Memalukan ðŸ‘Ž

Peristiwa hingusah ini berlaku di Batu Pahat. Batu Pahit bolehlah dikatakan sebagai kubo UMNO itu bererti golongan yang kononnya menunjuk rasa ini adalah mereka.

Spesis inilah yang tumbang pada PRU ke 14, selepas itu dikritik sebagai penghabis beras oleh Najib Razak.

Batu Pahat mempunyai penduduk ribuan orang tapi yang hadir ditunjuk rasa itu tidak pun sampai 50 orang. Nampak benar kerja macai parti. Hahahah!

Kejadian itu telah diadukan oleh orang awan sendiri dan dikhabarkan individu yang terbabit berjaya dikesan dan telah pun dipertanggungjawabkan oleh pihak Polis.

Orang awan tahu tujuan mereka mencetuskan propaganda kerajaan gagal adalah untuk untuk menimbulkan persepsi negatif keatas kerajaan Perikatan Nasional yang dipimpin oleh Perdana Menteri Malaysia, Tan Sri Muhyiddin Yassin. Malangnya gagal menarik kepercayaan rakyat malah rakyat sendiri yang bertindak keatas mereka. Padan muka.

UMNO sedarlah kamu. BN di Sabah dan Sarawak game over sudah. Jadi sebaiknya jagalah baik baik kerajaan Perikatan Nasional supaya boleh menjadi talian hayat kepada kalian. PH khususnya DAP di Semenanjung tu bukanya boleh dipandang remeh mereka jauh lebih kuat di bandar bandar berbanding UMNO atau BN. Tidak kurang juga PKR yang bertanggungjawab mendedahkan skandal 1MDB dan Yayasan Budi. Alahai!

Hal yang sama cuba dicetuskan oleh Bugis Bugis Warisan di daerah Tawau. Tapi mereka hanya mampu berkumpul dan bergambar, selepas itu bersurai. Begitu juga, jumlah mereka tidak sampai seketul. Amat memalukan. Hahaha!

Kalau kamu turun ke jalanan kerana beranggapan kerajaan gagal alsebab terlalu tegas membenteras penyebaran Covid-19, memang kamu terlalu tamak, mementingkan diri, pokoknya tolol.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog di WordPress.com.

Atas ↑

%d bloggers like this: