Annuar Musa Kecewa Difitnah Dalam PAU2020

Annuar Musa meluahkan kekecewaannya berhubung kewujudan budaya fitnah dalam UMNO. Bekas setiausaha Agung parti itu berkata demikian menerusi posting di Facebooknya selepas mendapati poster memfitnah dirinya tersebar di perhimpunan Agung umno pagi ini.

Sebenarnyakan budaya memfitnah dalam UMNO ni sudah menjadi perkara biasa sejak daripada dulu. Malah ada yang berpendapat UMNO ini tidak mampu survive tanpa dakwaan yang lebih kepada fitnah.

Tapi itulah buat macam mana kita nak mencampuri politik orang pun susah.

One thought on “Annuar Musa Kecewa Difitnah Dalam PAU2020

Add yours

  1. Haii..anna tau sebab terbaca jugak tadi kat wall FB..namun ayat terakhir anda..itu anna setuju..kata senang…dalam Umno itu yg kena usahakan jikalau mahu parti tag nama Umno digunapakai..maaf cakaplah…jikalau MyOxford berpeluang terajui Umno…mungkin tidak juga hangit busuk Umno itu..sayangnya..toksikcovidtotok Najib Razak serta Zahid Hamidi (kasian Abg aku nie…mujur dia..kalau tidak kita semua tak tahu..paling gampang yg merosakkan Umno itu Najib Razak&RosmahMansur…yg mungkin yg lain tak tahu…sedangkan para atasan Umno tu lebih ketahui hal mereka..paling menyampahkan itu Ku Li…meluat betul…entah entah Ku Li juga salah satu komplot sokong Anwar Ibrahim …iyalah kan…sebaik chapter AI keluar dari istana negara…tetiba nama Ku Li di panggil oleh YDPA …tanpa alasan jelas…mmg tak boleh percaya atau yakin terhadap org org Umno yg begini..Ku Li berani lawan TSMY…tapi tiada berani lawan Najb Razak…lihat aja kerenah nya..Oh My Tun M…anna tell true..😃

    Liked by 1 person

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog di WordPress.com.

Atas ↑

%d bloggers like this: