Ketua Pemuda UMNO Malaysia Level Cybertroper Fitnah PN

Ketua Pemuda UMNO Malaysia tu sama level juga dengan CyberTroopernya.

Ada pendidikan agama tapi suka mengeluarkan kenyataan yang semberono yang akhirnya membawa kepada fitnah. Benar tu politik adalah politik tetapi kalau sudah melibatkan kesahihan berita perlulah dia lebih bertanggungjawab, mendahulukan ajaran agama Islam yang melarang penganutnya membuat tuduhan yang tidak berasas.

Seorang Ketua Pemuda UMNO Malaysia sanggup menabur fitnah terhadap rakan yang tinggal dalam satu rumah. Apa punya busuk lah kau Asyraf.

Sudah lupakah UMNO kalah dalam pilihan raya umum lepas tapi boleh membentuk sebagai kerajaan Perikatan Nasional yang kau burukkan.

Ini tanda awal kejatuhan UMNO menjelang pilihan raya umum akan datang. Bukan lagi kekalahan di pilihan raya semata tetapi riwayat UMNO akan berakhir.

Sebelum ini Ketua Pemuda UMNO Malaysia Asyraf Wajdi Dusuki telah membuat satu entri bertarikh 8 Februari 2021 yang kemudiannya dipadam setelah terbukti kantoi.

Entry itu cuba memberikan gambaran fitnah bahawa Gabungan Perikatan Nasional sedang bersiap sedia atau mempersiapkan kelengkapan bagi menghadapi pilihan raya umum dalam keadaan darurat. Entri itu juga disertakan beberapa gambar bagi menyokong tuduhannya tapi sayang itu semua hanyalah fitnah semata-mata.

Seperti mana kenyataan tegas Naib KetuaArmada Nasional, Mandela Malakun.

Tinggalkan komen

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: