PRU 15 UMNO Wajib Menang, Kalah Masuk Penjara – Zahid (Video)

Presiden UMNO Zahid Hamidi  sengaja merendahkan martabatnya dalam masa yang sama berharap akan mendapat simpati rakyat dan berjaya memenangi pilihan raya ke 15.

Mungkin juga Zahid sedar hari ini penyokong UMNO tidak lagi kisah soal amanah dan tanggungjawab asalkan mereka berstatus sebagai pemimpin UMNO. Kalau difikirkan semasaknya, ia memang pendapat yang bodoh pun? tapi itulah realiti yang kita nampak hari ini. Buktinya pemimpin UMNO yang kantoi mencuri wang rakyat di Mahkamah tetap dinafikan oleh jentera UMNO diluar sana.

Terang terang dalam ucapannya bahwa wajib UMNO  menang pada pilihan raya ini, kerana kalau tidak nasib mereka akan lebih teruk berbanding selepas pilihan raya ke 14, dimana pemimpin UMNO atau BN yang ada kes rasuah dihadapkan ke mahkamah dan dipenjarakan.

Oleh kerana itu Presiden UMNO mengingatkan  semua jentera parti agar bekerja keras supaya mendapat kemenangan dan mereka tidak dipenjarakan. (Lebih kurang begitulah maksud yang tersirat)

Ada yang tidak percaya dengan kesimpulan diatas, nah dengarkan rakaman ucapan Zahid Hamidi, selepas itu dengarkan pula kenyataan  netizen yang mempersoal atitud Zahid Hamidi sebagai bodoh, sebaiknya Zahid ke masjid dan bertaubat.

Tinggalkan komen

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: