Kerajaan UMNO Akan Tumbang Bila Bila Masa – Pemuda UMNO Malaysia

Ketua Pemuda UMNO ni cakap bila-bila masa kerajaan UMNO akan tumbang. Ini kerana mereka tidak menunggu krisis Kewangan atau inflasi pulih sebab ia memakan masa. (begitu lebih kurang nafsu tamak UMNO.

Ertinya apa, UMNO lebih mengutamakan kuasa berbanding nasib rakyat yang sedang bergelut meneruskan kelangsungan hidup akibat kawalan pergerakan Covid-19 selain faktor ekonomi di peringkat antarabangsa yang turut menjejaskan ekonomi Malaysia.

Hari ini, harga ayam yang mengalami sedikit kenaikan pun sudah menyebabkan rakyat kepanasan, begitu juga dengan kurangnya bekalan minyak masak paket di pasaran juga menyebabkan ramai yang hilang puncak dan menyalahkan kerajaan, seolah olah disengajakan oleh kerajaan.

Pemuda UMNO Asryaf ni nama saja mempunyai pendidikan agama tapi sikap dan kenyataannya tampak tidak ada belas kasihan dan nampak tidak ada walaupun selepas UMNO tumbang pada pilihanraya umum yang lalu.

Sebelum ini Tajuddin mendedahkan Ketua Pemuda UMNO Malaysia Asyraf terlibat dalam konspirasi menjatuhkan Zahid Hamidi dari jawatan Presiden UMNO.

Kalau kerajaan hari ini jatuh sudah tentulah yang menarik sokongan kelak adalah kalangan pemimpin UMNO itu sendiri. Seperti yang mereka lakukan pada kerajaan Perikatan Nasional.

Jangan kamu Asyar selaku Ketua pemuda UMNO Malaysia juga terlibat dalam cubaan menjatuhkan Zahid Hamidi dari jawatan Presiden UMNO.

Soalnya kalau dia sendiri berani mengkhianati Ketua UMNO kenapa tidak kalian setakat ahli UMNO yang sehingga hari ini hidup segan mati tak mahu? Tepuk dahi dan berfikiran panjanglah petang ni. Jangan terlalu sengaja menglembukan diri. Alahai kamu lah bha!

Tinggalkan komen

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: