Shafie Masuk Hutan Menjadi Kebanggaan Warisan 🙃

Shafie sibuk masuk hutan mencari kereta yang kemalangan dalam masa yang sama penyokong tegarnya menyalahkan kerajaan? Nampak sangat tidak bersambung dan tujuan mereka tidak ada lain untuk pengaruh politik.

Begini, di Parlimen Semporna telah berlaku beberapa siri kebakaran melibatkan kampung kampung yang menjadi kubu kuat. Namun sehingga hari ini iaitu selepas pilihan raya umum dan pilihan raya negeri Sabah. Sekalipun Shafie tidak pernah melawat dan menyelesaikan kesulitan mereka tapi ada masa pula masuk hutan ya, berfaedah kah tu?

Bikin kesian besi buruk Warisan ni. Hahaha

Kalau pun kamu berbangga pada Presiden Warisan yang saja saja masuk hutan. Tapi tolong jangan melecehkan orang lain. Nanti nampak sangat tidak jujur pada diri sendiri. Hahaha!

Apa punya standardlah seorang berhempas pulas memikul tanggungjawab sebagai ketua menteri atau ketua kerajaan iaitu menjaga kesejahteraan rakyat Sabah tanpa mengira fahaman politik, seorang lagi hanya sibuk mencari populariti tapi ini yang dibanggakan.

Kamu tengok komen laskar murahan Warisan di group mereka itu, salah seorang mengongsi gambar Shafie masuk hutan tidak lama selepas itu ada yang pura pura bertanya mana konok, Hajiji?.

Tinggalkan komen

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: