Zahid Hamidi Pengkhianat UMNO – Nazri Aziz (Video)

Perangai Zahid Hamidi ni betul merimaskan, macam bukan perangai pemimpin Melayu sebenar. Sangat licik dan tampak tidak boleh dipegang pada janji, berkawan dengan orang seperti ini cukup setakat di tangga rumah.

Memelikkan, pemimpin Melayu yang juga Presiden kepada Parti yang sinonim dengan orang Melayu. Tapi tegar menipu malah sanggup memperbodoh ahlinya yang majoritinya bangsa Melayu.

Jadi berubahlah Zahid, corak kepimpinan sudah berubah mengikut zaman. Jangan lagi beranggapan masih ramai ahli UMNO yang hidup seperti ayam kampung. Tengok saja sekarang, siapa yang menyerang kalau bukan ahli UMNO itu sendiri.

Ingat kalau UMNO di pandang buruk oleh pengundi maka kompenan dalam Perikatan Nasional turut menerima tempiasnya. Kerja keras lagi!

Video dibawah adalah pendedahan yang dibuat oleh Nazri Aziz berkenaan komplot dan pengkhianatan yang telah dilakukan oleh Zahid Hamidi.

Oleh kerana itu Nazri mencadangkan seharusnya Zahid Hamidi dikenakan tindakan tatatertib sama seperti ahli UMNO lain yang mengkhianati parti.

Pendedahan ini juga mengesahkan lagi bahwa rakaman perbualan Zahid Hamidi dan Anwar yang tular sebelum ini adalah benar.

Perbualan mereka berkait konspirasi yang akan dijalankan tanpa persetujuan ahli-ahli UMNO. Bagi membentuk jajaran baru yang dianggotai PKR dan DAP serta Amanah.

Dibawah link rakaman perbualan yang dimaksudkan.

Rakaman Suara Zahid dan Anwar Ibrahim. Konspirasi Giler!

Tinggalkan komen

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: