Jahanamkan Menteri Besar Selangor, Azmin! (Video)

Rakaman diatas sedang viral di media sosial

1. Azwan Ali adalah adik kepada Menteri Besar Selangor, Azmin Ali. Dia ingin berjumpa dengan PM Najib Razak semata mata untuk menjahanamkan politik PKR aka Menteri Besar Selangor.

2. Azwan mendakwa dia ada sejuta idea untuk menjatuhkan PH di negeri Selangor khasnya dan umumnya di seluruh negara.

3. Kerana itu dia sanggup berceramah ke pelosok negeri tanpa mengharapkan sebarang bayaran atau imbuhan.

4. Azwan Ali sebelum mengakhiri perbualan mereka sempat melaungkan Hidup Datuk Seri Najib, Hidup BN. Dia juga sanggup menjadi barua BN, Alang alang, katanya 😃

5. PRU semakin dekat malah politik PH semakin bercelaru. Adakah ini petanda yang pembangkang bakal berkubur pada PRU yang akan datang?

6. Dipercayai konflik adik beradik ini timbul rentetan tertangkapnya anak saudara mereka Nuzul Fadli. Pada minggu lepas Nuzul Fadli telah dicekup oleh SPRM sebab disyaki terlibat dalam aktiviti salah guna kuasa atau rasuah yang melibatkan Menteri Besar Selangor itu sendiri. Aktiviti dan rasuah itu ialah penyalahgunaan kuasa dalam meluluskan lesen melombong pasir, batu dan sebagainya yang melibatkan Nuzul Fadli.

#BNforSabahan #UMNOBN #tolakpembangkang

4 comments

  1. Saya PENGUNDI ATAS PAGAR.
    Mengundi di Selangor – SUBANG JAYA.
    Tak mungkin orang Subang nak undi MCA/BN/UMNO merely base on cakap-cakap pondan tua ni.
    Dia dah tak popular, nak cari glamer guna politik.
    Kalau Najib panggil dia beri ceramah, baik tak baik Kuala Selangor di bawah BN akan jatuh ke
    tangan HARAPAN in PRU14.
    Better take care.
    Orang Selangor are happy under Azmin – Air free, cukai pintu free, ada bas free, ada macam-macam
    bantuan untuk ringankan beban kami, kaki tangan kerajaan Selangor dapat 3 bulan bonos dan kenaikan
    gaji 3x setahu. Takda sebab nak undi BN, kan….kan….????

    Like

  2. HAHAHAHA………..Siapa nak dengar cakap sit ransvestite/PONDAN tua ni.
    Dah tak laku dalam dunia hiboran, nak sibuk hal politik pulak.
    Dia dah jadi bahan lawak dan cemohan orang je.
    Nampak sangat umno dah desperate sampai sanggup guna pondan tua ni.

    Like

Tinggalkan komen

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: