Anak Presiden UMNO Nurulhidayah Dilantik Sebagai Ahli Perbadanan SME

Terlebih dahulu suka admin mengucapkan ribuan tahniah terhadap Presiden UMNO Zahid Hamidi atas perlantikan anak beliau Datuk Nurulhidayah sebagai Ahli Perbadanan SME Corp satu agensi dibawah Kementerian Pembangunan Usahawan (MEDAC).

Surat perlantikan diserahkan oleh menterinya, Datuk Seri Wan Junaidi Tuanku Jaafar kepada Nurulhidayah.

Turut dilantik Koong Lin Loong.

Diharap perkembangan ini serba sedikit dapat merungkai beberapa polemik yang tercetus semenjak mesyuarat Bahagian UMNO yang bermula kelmarin.

Faham tak apa tidak faham duduk diam-diam.

One Comment

  1. kdgkala ..ada yg marah pada PM8 TSMY..kerana melaju saja org org umno berdesup ke tempat .yg begini begini Leer..pada anna ..apa pun ..jgnlah sampai ahli ahli sendiri terabai..sampai yg mmg layak tidak berpeluang di tempat yg mereka berkelayakkan..inilah ahli ahli PPBM yg sgt tiada di parti parti lain ..namun they still hope ..pemimpin tertinggi parti..ubah ubah sikap berkroni atau cap kartel sah atau gelap..sebab tu anna nak buat parti politik ini berbeza dari kebiasaan parti lain buat..biar piih parti politik tanpa suruh paksa..atau perlu ada upah berbayar sekadar meramaikan aja..PPBM bukan tempat utk org singgah sejekap ..dah tu blah..sekiranya keluar just dah takmau label 🌺..lantak Leer..sebaliknya menjaja cela hina PPBM pulak..contoh tak sudah yg penuh berprinsip Lejen big Tun M serta pro pro tet nyer..lagi satu..nak jugak bagitau..tak kira siapa..tag ini mau ingat ‘PN bukan BN yg anda kenali dulu skrg atau akan datang..tiada kompromi ttg rasuah ..salah guna kuas atau apa jo pekara tak senonoh..no bailout.. bailball apa pun..pesan Haji Hadi …jgn langgar lampu trafic warna merah…ini bukan lawak jenaka mahaalolo..siapa kantoii..anda tahu risikonyer..buat kerja cari hasil ..tiap tahun semua akan diaudit semak fail..truly ..jgn bikin benda bodo yg tarak hasil untung utk syarikat..dan jgn bikin fail account sendiri..jikalau yg berkait kepentingan krjn m’sia..suami yg dilantik jgn pula anak bini cucu keturunan sanak saudara pulak ..empayar melaka..tak pun..iyalah..faham saja erti..jgn buat account sendiri..patuhi Laws..tak hiruk piruk terdengar rosmah mansor minta komisen projek solar..dgn beg tangan nya pun jenis tumpang satu mangguk..ini contoh..so gitu Leeer..dan jgn terfikir pulak..melata org umno sana sini sinuun..ade pulak kompolot mau rampas kuasa..semualah..dari Agong ke PM ke semua yg berada d’sektor kerja federal state..nak brutal..kelas tertinggi jawatan..kita taruh Hudud undang undang nya..nak sgt hudud ke atas org awam..waittt..anna perlu contoh teladan….jadi utk adil pada yg lain..apa salahnya..treat expressed taste dulu ..para pemimpin..ketua ketua….barulah penyokong pentaksub hatta totok kelat pun..respek gila habisss..jadi bisskut..bosssku bossmu ..kerek sikit..baru orj rare vetoz power..kaaan..

    Like

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.