Calon GRS Parlimen Ranau Dedah Pembohongan Anwar Ibrahim (Video)

Pendedahan oleh calon GRS untuk Parlimen Ranau, Jonathan Yasin berhubung pemerintahan Kerajaan Pakatan Harapan yang tidak sampai sepenggal.

Menurut calon GRS ini yang menyebabkan kerajaan Pakatan Harapan tumbang adalah angkara Anwar Ibrahim dan kumpulannya yang mengkhianati perjanjian yang telah dipersetujui diantara kompenan dalam PH serta mungkin UMNO melalui Presidennya Zahid Hamidi. Ertinya mustahil kerajaan Pakatan Harapan tumbang jika Anwar Ibrahim dan kawan kawannya setia kepada perjanjian yang bertujuan untuk menjaga kestabilan negara.

Bila kerajaan Pakatan Harapan tidak lagi stabil alsebab desakan demi desakan supaya Anwar Ibrahim diberikan peluang sebagai Perdana Menteri Malaysia menggantikan Tun Dr Mahathir. Barulah ketika itu Anwar Ibrahim dan kumpulannya merayu Tun Dr Mahathir agar jangan meletakkan jawatan sekaligus “menyerahkan” jawatan Perdana Menteri kepada Tan Sri Muhyiddin Yassin.

Jonathan Yasin ni pemimpin yang lama berjuang dalam parti PKR bersama Anwar, Azmin Ali dan mereka yang lain. Dari itu dia mengetahui setiap pembohongan yang dilakukan oleh Anwar Ibrahim dan kumpulannya, yang ibarat depan cakap lain di belakang lain atau cakap tidak serupa bikin.

Oleh adalah tidak tepat kalau kumpulannya pula yang dianggap pengkhianat oleh Anwar Ibrahim dan penyokongnya.

Kali ini jangan lagi ada yang percaya pada janji-janji calon Pakatan Harapan sebab mereka tidak akan menunaikannya, nasihat calon GRS.

Undilah calon GRS kalau anda berada di Sabah dan Perikatan Nasional (PN) jika berada di Semenanjung.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog di WordPress.com.

Atas ↑

%d bloggers like this: