Covid 19 Di Sabah Kerana Pengundi Import Dari Indonesia – Zainnal

Meroyan dan terus meroyan sebenarnya kan dari hari pertama Parti Warisan tumbang admin cuba mencari isu yang mereka paparkan itu ada logiknya atau ada unsur unsur yang membina tetapi ternyata  tiada satu pun entry mereka yang bermanfaat. Semuanya meroyan.

Tengok sekarang mereka persalahkan lagi kaum atau bangsa daripada negara jiran Indonesia sebagai penyebab kepada berlakunya gelombang kedua Covid 19 di Sabah.

Antara lain yang dia mahu jelaskan tapi malu malu kucing ialah faktor kemenangan calon Perikatan Nasional atau BN disebabkan oleh pengundi import dari negara jiran Indonesia. Ini bha yang dia mahu mainkan

Walhal di daerah Tawau sana hanya 3 calon dari 7 yang mewakili Perikatan Nasional/BN yang mendapat kemenangan bakinya dimenangi oleh Parti Warisan.

Kalau begitu kemenangan Adun Sri Tanjung, Merotai, Kukusan dan Sebatik itu daripada pengundi import lah kan.

Oleh kerana itu dengar khabarnya akan ada individu yang membuat laporan Polis terhadap Zainnal Ajamain iaitu pemilik entry ini. Jika sekiranya dia tidak membuat permohonan maaf atau menarik balik atau memadam entri itu dalam tempoh 24 jam.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog di WordPress.com.

Atas ↑

%d bloggers like this: