Nizam Pemimpin Muda Yang Berkaliber

Datuk Haji Nizam DSP Haji Abu Bakar Titingan(Ketua Setiausaha Politik Kepada Ketua Menteri Sabah) hadir di dewan mini Restoran Sri Intan Taman Univilla bagi merasmikan Majlis Kelab Kecergasan Orang Kuat Proaktif Tawau(KOKUP).Datuk juga telah dilamar oleh KOKUP untuk menjadi Penaung kelab.Tribute istimewa juga kepada YB Datuk Haji Tawfiq DSP Abu Bakar Titingan(Menteri Belia dan Sukan Sabah) dimana Datuk Haji Nizam sendiri menyanyikan lagu mewangi khusus buat YB Datuk Haji Tawfiq.Mari bersama mendoakan kesembuhan sepenuhnya buat YB Datuk.Semoga terus maju jaya diucapkan dalam apa sahaja aktiviti yang dilakukan dan boleh terus menaikkan lagi nama Tawau dalam pelbagai pertandingan mahupun aktiviti di sekitar Sabah serta Malaysia.

#UnitMediaNABTp190Tawau #KOKUPtawau

Like dan Follow Laman Facebook rasmi di : Nizam Abu Bakar Titingan
Follow Instagram rasmi di : @nizamabubakartitingan

Sumber https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1912030308825081&id=100000543918496

Usai dari merasmikan majlis KOKUP diatas beliau hadir pula untuk bertemu dengan masyarakat kampung.

Datuk Haji Nizam DSP Haji Abu Bakar Titingan(Ketua Setiausaha Politik Kepada Ketua Menteri Sabah) hadir di Kg Lundayeh Jalan Kuhara bagi lawatan mesra kepada Suku kaum Lundayeh.Tujuan lawatan adalah untuk mendengar beberapa permasalahan yang ada serta mencari jalan terbaik bagi membantu.Baru-baru ini juga telah berlaku kebakaran satu buah rumah di kawasan tersebut dan telah mengakibatkan kecederaan pada seorang wanita yang tinggal disitu.

#UnitMediaNABTp190Tawau #LawatanMesraKgLundayeh

Like dan Follow Laman Facebook rasmi di : Nizam Abu Bakar Titingan
Follow Instagram rasmi di : @nizamabubakartitingan


Suka admin mengambil kesempatan memandangkan ini adalah entri ulung yang melibatkan pemimpin muda, Datuk Nizam Titingan.

Admin ingin menyuarakan penilaian admin terhadap pemimpin ini, bahwa Datuk Nizam adalah pemimpin muda yang berkaliber dan wajar diberikan sokongan yang sepenuhnya agar beliau terus berada di persada politik negeri Sabah khasnya amnya Malaysia. Dimana akhirnya andai pemimpin muda ini berada di kemuncak sebagai pemimpin atau Menteri maka sudah tentu pasti ia merupakan satu rahmat kepada masyarakat Sabah.

Sebab itu jugalah admin amat berkeyakinan pemimpin muda ini akan menjadi pilihan pengundi di kawasan yang diwakilinya pada PRU yang akan datang. In Shaa Allah

Tinggalkan komen

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: