Jufazli Semakin Melaram Tidak Sabar! 

​Bila masyarakat berjaya menjawab atau menepis tohmahan yang dilemparkan oleh Bro Jufazli. Melalui memorandum yang mereka serahkan di  Cawangan SPRM Sandakan, tempoh hari. 

Yang mana memorandum berkenaan mendakwa kononnya Ketua Menteri Sabah terlibat dalam pembalakan haram. Tapi berjaya dinafikan dengan penuh fakta oleh Ketua Menteri sendiri dan barisan kabinetnya. Semasa soalan sama dimajukan oleh Yb DUN Likas Junz di sidang dewan undangan negeri Sabah. 

Maka sebentar tadi, dia muncul dengan penuh amarah. Sampai  terkeluar perkataan tahi. Hemmm 

Untuk kesekalian kalinya si Jufazli tidak berpijak di bumi yang nyata. Bila secara konsisten akan mampu menewaskan Ketua Menteri Sabah di PRU yang akan datang. Tidak bererti dengan itu pihak BN begitu angkuh. Tapi berpandukan usaha keras  Ketua Menteri Sabah hingga berjaya memajukan negeri Sabah. Kita yakin, tidaklah masyarakat Sabah atau pengundi nanti salah membuat penilaian. 

Sebagai individu yang suka melabelkan dirinya sebagai matang lagi bijaksana. Sewajarnya Jufazli sabar menunggu  tindakan yang lebih lanjut dari pihak SPRM. 

Apakah tuduhannya terhadap Perdana Menteri Malaysia, Najib dan Ketua Menteri Sabah, Musa Aman ada kebenaran atau semata-mata permainan persepsi. 


Seperti yang admin buat sebelum ini, bila admin melaporkan dakyah pihak tertentu berhubung dana 2.6 bilion  kepada pihak Polis. Selepas admin disoal siasat, admin menerima satu masej SMS dari pihak yang berwajib bagi memaklumkan bahawa laporan admin itu telah dimajukan dan admin diberikan password untuk membolehkan admin membuka laman sesawang bagi mengetahui perkembangan kes. Ternyata 2.6 adalah dana politik dan bukannya dana yang diseleweng. 
Nah sepatutnya begitu, bukannya najis pun disalahkan 😉

#BNforSabahan #UMNOBN #tolakwarisan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.