Setiausaha Sri Kandi Meninggalkan PPBM

Penolong Setiausaha Srikandi Parti Pribumi Bersatu Malaysia (PPBM), Hasnita Hishamudin hari ini mengumumkan keluar parti, berkuatkuasa serta merta.

Keputusan diambil kerana tidak berpuas hati dengan kepimpinan tertinggi PPBM. Selain amalan fitnah yang menjadi budaya politik PPBM.

Mohon pencerahan? atau kah wanita itu telah dibayar seperti mana sifir mudah jentera pembangkang bila perjuangan mereka tidak lagi mendapat kepercayaan. Sikit sikit dedak 😁

Kesian, tidak ada ayat lain yang mereka mampu fikirkan selain dedak. Walhal mereka sendiri yang lebih, baja ayam pun di makan.

Kepada ahli dan jentera pembangkang, sudah tiba masanya kalian mengukur balik kesetiaan atau sokongan yang kamu telah berikan. Adakah benar parti yang kamu sokong itu, benar benar bersih, tidak ada cacat celanya. Dimana selama mereka menjadi pemimpin, mereka tidak pernah melakukan kesalahan?

Dan lupa kah kamu pada jasa pemimpin pemimpin BN, sama ada secara langsung atau tidak langsung. Merekalah yang bertanggungjawab membangun negara ini?. Pun begitu admin tidak nafikan, mereka juga melakukan kesalahan tapi adakah pemimpin pemimpin pembangkang tidak melakukan kesalahan yang sama?

Nampaknya PPBM bercelaru dari luar dan dalam. Luaran, bila kehadiran Dr M ditentang oleh oleh kumpulan reformasi. Kumpulan yang mengelar Dr M sebagai Mahafiraun. Dalaman, bila beransur ansur ahli parti itu meninggalkan PPBM.

4 comments

  1. GREAT!…GREAT!.. GREAT!….You are fired!!!!!!
    Masuklah UMNO cepat, boleh dapat apa yang dihajati.
    Mungkin dah dapat rm50 ribu pun!!!!!………………hehehe

    Like

Tinggalkan komen

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: