Fitnah Pengikut Penyatuan Ummah Berhubung Perletakan Maszlee Malik

Ini lagi satu entri daripada laskar UMNO yang cuba meniupkan propaganda murahan mereka sempena PRK Kimanis.

Banyak persepsi yang dilontarkan oleh laskar penghabis beras antaranya kononnya perletakkan jawatan Dr Maszlee ada kaitannya dengan kontrak bestari net. Walau bagaimanapun Hal ini secara tidak langsung telah dinafikan oleh Permaisuri Agong sebaliknya menyalahkan PIBG yang didalangi oleh totok totok UMNO. Dimana Permaisuri Agong menimbulkan pertanyaan siapa yang lebih berkuasa menentukan status pembelajaran Jawi seorang Menteri ke atau setakat PIBG.

Terbaru fitnah yang dilemparkan oleh jentera penyatuan ummah atau muafakat nasional kononnya perletakan jawatan Dr Mazslee Malik seolah-olah didalangi oleh politik DAP ini kerana sepatutnya yang meletakkan jawatan ialah Menteri Kewangan tapi kerana Mahathir takut pada Lim Guan Eng atau DAP maka Menteri Pendidikan yang menjadi mangsa.

Betul betul penghabis beras.

Diman logiknya DAP terlibat. DAP tu cerdik politik tak kan mereka berani mencampuri hal pendidikan yang majoritinya melibatkan bangsa Melayu.

Muafakat nasional yang ada bau-bau Islam pun sanggup berfikiran kurafat kah. Sanggup menyebarkan fitnah hanya semata-mata ingin memenangi PRK Kimanis.

Tidak usahlah perasan sangat sebab UMNO ni sikit hari lagi akan diharamkan ya lah mana boleh parti yang menyamai kumpulan penjenayah Mafia terus beroperasi.

Tinggalkan komen

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.